U14 og U16 í Vágs Høll leygardagin

Leygardagin taka bæði U14 og U16 ímóti Stjørnuni. U14 kl. 13.30 og U16 kl. 14.20.

Tað er ein vælnøgdur venjari, Rasmus Stensgaard, sum tekur samanum árið:

“Helt generelt har ungdomsholdene spillet flotte sæsoner! Helt fra U8-U16 er det gået super godt.

Træningsmængden og især den fysiske standard matcher og i flere tilfælde overmatcher ungdomsarbejdet i flere andre færøske klubber. Foruden dette blomstrer dynamikken i ungdomsmiljøet, hvor flere ungdomsspillere gør sig gældende i aldersgrupper, der er tilsvarende aldersgrupperne over dem selv! Noget, der gør sig gældende hele vejen ned igennem ungdommen.

Senest har U16-spillerne Thordis Nilssen, Durita Hjelm og Rebekka Godtfred vist sig frem på dameholdet, foruden at U14-spillerne Torgerð Suðuroy, Viktoria Holm og Britt Wøldike har gjort et godt stykke arbejde med U16-holdet.”

Facebook viðmerkingar