U14 og U16 í Vágs Høll leygardagin

Ítróttur Tíðindi

Leygardagin taka bæði U14 og U16 ímóti Stjørnuni. U14 kl. 13.30 og U16 kl. 14.20.

Tað er ein vælnøgdur venjari, Rasmus Stensgaard, sum tekur samanum árið:

“Helt generelt har ungdomsholdene spillet flotte sæsoner! Helt fra U8-U16 er det gået super godt.

Træningsmængden og især den fysiske standard matcher og i flere tilfælde overmatcher ungdomsarbejdet i flere andre færøske klubber. Foruden dette blomstrer dynamikken i ungdomsmiljøet, hvor flere ungdomsspillere gør sig gældende i aldersgrupper, der er tilsvarende aldersgrupperne over dem selv! Noget, der gør sig gældende hele vejen ned igennem ungdommen.

Senest har U16-spillerne Thordis Nilssen, Durita Hjelm og Rebekka Godtfred vist sig frem på dameholdet, foruden at U14-spillerne Torgerð Suðuroy, Viktoria Holm og Britt Wøldike har gjort et godt stykke arbejde med U16-holdet.”

Facebook viðmerkingar