U21-landsliðið úttikið

Fríggjadagin 7. september fer føroyska U21-landsliðið á vøllin aftur, tá Pólland tekur ímóti í Lubin í Póllandi. Tá Føroyar og Pólland spældu á Tórsvølli í november í fjør, gjørdist úrslitið javnleikur 2-2. Føroysku málskjúttarnir vóru Meinhard Egilsson Olsen og Bjarni Petersen. Tá sá annars leingi út til, at Føroyar fóru at fáa fulla úrtøku móti póllendingunum, men tá fýra minuttir vóru spældir út yvir vanligu leiktíðina, javnaði Pólland.

Vert er at leggja merki til, at Meinhard E. Olsen er tøkur aftur, eftir at hann hevði leikbann móti Finnlandi í seinasta dystinum. Hartil eru Bjarni Petersen og Erlendur Magnusson, somuleiðis úr B36, eisini tøkir aftur eftir skaða. Adrian Justinussen, toppskjúttin í føroyskum fótbólti, spælir ikki útidystirnar hjá U21-landsliðnum, eftir egnum ynski. Tí er hann ikki úttikin.

Eli Hentze hevur úttikið 18 spælarar til dystin móti Póllandi, og teir, ið hava fingið landsliðsboð hesaferð, eru hesir: 

Elias Rasmussen, Víkingur

Karstin Hansen, Skála

Jóannes Kalsø Danielsen, KÍ

Ari Olsen, Skála

Bjarni Petersen, B36

Bartal Wardum, HB

Ólavur Niclasen, KÍ

Erlendur Magnusson, B36

Betuel Hansen, NSÍ

Jákup Biskupstø Andreasen, KÍ

Benjamin Heinesen, B36

Dan í Soylu, HB

Steinbjørn Olsen, KÍ

Jóannes Bjartalíð, KÍ

Petur Knudsen, NSÍ

Meinhard Egilsson Olsen, B36

Búi Egilsson, TB/FCS/Royn

Jákup Ludvig Thomsen, FH (ICE)

Facebook viðmerkingar