Húsabjálving

Hvør hevur gjørt hvat?

Nú verður so nógv fokuserð uppá hvat teir sidandi býráspolitikkarnir hava gjørt við tann vinnuliga partin .Her vil jeg siga at uttan vinnulivsmenninir her á Tvøroyri ver onki komi.

Jeg kann millum annað siga ,at táð i okur komu í gongd aftur eftur kreppuna í 90 unum,var jeg ein partur. Ì sera góðum samstarvi við skiparar,Tvøroyri Flakavirki Delta og virkið í Hvalba fór jeg undur at keypa og taka mer av kalvanum,sum kom uppa land.Tað eina árið avhøvdaí ,isaði og fekk jeg av landinum 55 tons av kalva,og tey áriðni fekk jeg nógvar milliónur til Suðuroynna.

Tað sum veruliga fekk enn meira gongd í norðara helvt,var tá ið okur keypti Hamranes og Breiðanes.Her var jeg ein tann fyrsti,sum setti pengar í,og standa teir har enn .Jeg havi roynt at fingi reiðaran at umhuksa at fáa nýggjar partrolarar og verður tað kanna

Sp/f Eldborg fisk var 20 ár í august mána i ár,og havi jeg hesi árini goldið nógva løn og M:V:G til samfelagið uttan nakrar sømdur frá mynduleikunum her á staðnum.Og hevur tað nokk verði eitt gott í skoyti hjá tí eldra ættarlignum, men uttan tey,so var ikke nógv komi burtur úr.

Gott val øll somul,okur skulu eisini vera her eftur vali í morgin,minnist til tað

Óli Johansen

Javnaðarflokkurin

Facebook viðmerking