Húsabjálving

Er trygdin umborð á Galaxy í lagi?

Suðuroyarportalurin hevur um dagarnir fingið lesarabræv frá útisiglara úr Suðuroynni, sum setur spurnartekin um trygdin umborð á Galaxy er í lagi.

Brot úr skrivinum er her (skrivið er sum skilst eisini sent Strandferðsluni)

 

Jeg er har sejlet for Maersk i 10 år og jeg er ærligt talt rystet over at se at samtlige branddøre fra for til agter på dæk 6 er blokeret med kiler således at de ikke kan udløses og lukkes automatisk ved brand.

Dette er efter min vurdering et groft brud på reglerne og i yderste konsekvens udsættes besætning og passagerer for unødig fare ved brand.

Jeg gør hermed opmærksom på problemet således at der kan blive taget hånd om det hurtigst muligt.

Efter min mening er det tankevækkende at besætningen ikke allerede har gjort noget ved sagen, under rejserne så jeg en matros der så ud til at gå en brandrunde, jeg passerede en kaptajn fra Smyril ansat hos SSL, samt en officer med 3 striber på ærmerne ansat af ejer rederiet. Da alle tre personer befandt sig på dæk 6 samtidigt med mig kan jeg ikke forestille mig at de ikke kender til sagen.

Hurð umborð á Galaxy, sum er kíla føst.

Facebook viðmerking