Húsabjálving

BAKKAFROST søkir KT-tøkning

Sum KT-tøkningur hjá Bakkafrost fært tú eitt fjølbroytt og avbjóðandi starv á einum spennandi arbeiðsplássi í støðugari menning. Tú verður partur av eini fyritøku, ið hevur heimsins longstu virðisketu í laksavinnuni. Vit framleiða matvørur úr føroyskum laksi – tann sunnasti og besti, ið marknaðurin hevur at bjóða.

Arbeiðsøki
Sum KT-tøkningur ert tú partur av dagliga arbeiðinum á KT-deildini. Tað starvast 3 fólk á KT-deildini, og arbeiðsuppgávurnar eru sera fjølbroyttar. KT er í dag partur av framleiðsluskipanum, fíggjarstýringsskipanum, sporførisskipanum, samskiftisskipanum, alarmskipanum og øðrum skipanum. Uppgávan hjá KT-deildini er at menna og viðlíkahalda hesar skipanir.

KT-tøkningurin fer at veita support til deildir og starvsfólk í samtakinum. Harafturat snýr starvið seg um viðlíkahald og menning av skipanum. Tú fert at arbeiða nógv á smoltstøðum, alibrúkum og framleiðsluni á Glyvrum. Uppgávurnar eru m.a.:
• Íverksetan, viðlíkahald og menning av Microsoft skipanum, kjarnuneti, infrakervi og tráðleysari samskiftistøkni í Bakkafrost samtakinum
• Samskipan, íverksetan og viðlíkahald av UTP og Fipur
• Support til deildir og starvsfólk í samtakinum
• Luttaka í verkætlanum

KT-tøkningurin vísir til KT-leiðaran.

Tín vangamynd
Vit søkja ein royndan persón við viðkomandi útbúgving og royndum. Tað kann vera útbúgving innan KT við góðum førleikum til praktiskt arbeiði, installeringar og el. Talan kann eisini verða um útbúgving innan el við royndum og førleikum innan KT. Tað er ein fyrimunir, at tú hevur kunnleika til fylgjandi tøkni:
• Microsoft skipanir, t.d. sertifisering sum MCSE ella MCSA
• Cisco skipanir, t.d. sertifisering sum CCNA ella CCNP
• Tráðleysar samskiftisskipanir
• KT trygdarskipanir
• El og stýringar (PLC)
• Forritan

Vit vænta, at tú hevur koyrikort og dugir væl at orða teg á føroyskum, donskum og enskum, bæði í skrift og talu.

Sum persónur ert tú væl skipaður og virkisfúsur. Tú hevur góð samstarvsevnir og megnar bæði at arbeiða sjálvstøðugt og í toymum. Tú ert ábyrgdarfullur og hevur ein positivan hugburð til uppgávurnar . Eisini leggur tú stóran dent á gott samskifti innanhýsis og uttanhýsis. Tað er týdningarmikið, at tú kennir teg aftur í virðisgrundarlagnum hjá Bakkafrost, sum er at vera ábyrgdarfull, vísa virðing og vera íðin, effektiv og framsøkin.

Vit bjóða
Tú verður partur av eini fyritøku, ið skapar virðir til føroyska samfelagið við at framleiða heimsins bestu matvøru úr lokalari rávøru. Vit gagnnýta allan fiskin og leggja stóran dent á burðardygd. Starvið er nýtt, og tú verður við til at mynda tað. Vit leggja dent á at hava eitt gott arbeiðsumhvørvi, og kunnu bjóða tær góðar starvsfólkatryggingar.

 
Les meira um starvið og send umsókn á netinum á www.starvsportal.fo 
Facebook viðmerking