Vunnu fyri besta kampingøkið á Seljord

Ein fastur táttur á norska dansbandsfestivalinum í Seljord, sum nógvir føroyingar eisini vitja, er at velja Årest Best Camping, har vinningurin er uppihald á Seljord komandi ár.

Í ár vóru tað “Færøy-trubadurene” som stakk av med tittelen Årets Beste Camping!, skrivar Seljord heimasíðan.

Den sprudlende og gledesspredende gjengen fra Færøyene deltar på Seljordfestivalen for tredje gang på rad, og campingplassen bestod av tre enheter hvor samtlige var imponerende gjennomført med innredning og dekor. Med Færøyflagget til topps ble juryen invitert inn til festivalens kanskje triveligste “utestue”. Vognene var pent innredet med gjennomgående tema, og hjemmelagde skulpturer og pynt satte kronen på verket. Rett og slett en innbydende og hjemmekoselig camp midt på Dyrskuplassen. Juryen ble sjarmert ekstra i senk da de fikk vitne en sangopptreden i ekte Færøy-stil. 

Vi gratulerer Niclas Hentze og hans herlige campinggjeng med seieren! Vi gleder oss til å se dere igjen neste år!

Facebook viðmerkingar