Video og myndir frá 75 ára hátíðarhaldinum í Hovs kirkju


Warning: explode(): Empty delimiter in /home/www/2018.sudurras.fo/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/wordpress_routing/package.module.wordpress_routing.php on line 174

Warning: explode(): Empty delimiter in /home/www/2018.sudurras.fo/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/wordpress_routing/package.module.wordpress_routing.php on line 174

Warning: explode(): Empty delimiter in /home/www/2018.sudurras.fo/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/wordpress_routing/package.module.wordpress_routing.php on line 174

Símun Berg hevur sent okkum video og myndir frá hátíðar-gudstænastuni í Hovs kirkju sunnudagin 11. februar

Facebook viðmerkingar