Heimsstjørnan á rundferð í Suðuroynni


Warning: explode(): Empty delimiter in /home/www/2018.sudurras.fo/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/wordpress_routing/package.module.wordpress_routing.php on line 174

Warning: explode(): Empty delimiter in /home/www/2018.sudurras.fo/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/wordpress_routing/package.module.wordpress_routing.php on line 174

Warning: explode(): Empty delimiter in /home/www/2018.sudurras.fo/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/wordpress_routing/package.module.wordpress_routing.php on line 174

Vágur hevur hesar dagar forkunnuga vitjan, nú heimsins besti kvinnuligi svimjari, Katinka Hosszú er á venjingarlegu í Páls Høll. Fyrrapartin í dag fóru Katinka, venjari Arpi Petrov, og svimjarin Jaouad Syoud á rundferð í syðra parti av Suðuroynni.

Tey vitjaðu sjálvandi á Vágseiði, á Eggjunum og á Beinisvørð. Niðanfyri eru nakrar myndir, sum Johannes S. Nysted tók.

Facebook viðmerkingar