Byrja yrkisleiðina sum næmingur í Betri

Vit sóknast eftir ágrýtnum og ábyrgdarfullum næmingum til at arbeiða á deildum okkara kring landið, ávikavist í Betri Banka og Betri Trygging, frá 1. september 2021.

Sum næmingur fært tú 300 vitandi starvsfelagar, og verður tú partur av einum væl samanspældum toymi av dugnaligum fólkum, sum á hvør sín hátt eru við til at gera Betri til eitt avbjóðandi og spennandi arbeiðspláss.

Útbúgving

Næmingaútbúgvingarnar eru býttar upp í ávikavist banka ella trygging, og tí er umráðandi, at tú í tíni umsókn sigur okkum, hvør tín raðfesting er. Tað vil siga: Hvar kundi tú helst hugsað tær at komið í læru? 

Krøv

Umsøkjarar skulu hava lokið gymnasialt miðnám ella tilsvarandi prógv. Næmingar, ið taka prógv í summar, eru eisini vælkomnir at søkja.

Fleiri upplýsingar um næmingastørvini fáast við at venda sær til Margrethu Rustin Heinesen (Betri Banki), tel: 348514 / mrh@betri.fo ella Rannvá Justinussen (Betri Trygging), tel. 548575 / rju@betri.fo

Send umsókn við avriti av próvskjølum á naemingur@betri.fo so hon er okkum í hendi í seinasta lagi 14. mai kl. 12.00.

Vit bjóða

Eina fjølbroytta útbúgving við góðum framtíðarmøguleikum.

Les meira um útbúgvingarnar her.

Facebook viðmerkingar