Ítróttaháskúlanæmingar verið á øllum fjallatoppum í Suðuroynni

Nakkar, Bustin, Fjallið, Borgin, Glyvrabergsnasi, Leitið, Skálafjall, Grímsfjall, Hæddin, Rossaklettur, Tempulsklettur, Nakkur, Tindur, Fjallið, Skornasaklettur, Kambur, Bustin, Kaguklettur, Nakkur, Galvurin, Gluggarnir, Rignaskarð, Mjóstíggjur, Oyrnafjall, Vørðan, Fjallið Mikla, Nónfjall, Mannaskarð, Høguskorðar, Enni, Kolheyggurin, Túgvan á Halgafelli, Høgøksl, Glopprókin, Borgin, Borgarknappur, Hvannfelli, Vágfelli, Tindur, Gjógvaráfjall, Langarók, Rútafelli, Rávan, Kirvi, Siglifelli, Spinarnir, Spáafelli, Tindurin, Hólmskorafjall Beinisvørð, Uttarafjall, Eystarafjall, Knúkin, Skálin, Lambaklettur!

So er einki fjall eftir á Suðuroynni, skrivar Ítróttaháskúlin á facebook-vanganum

Byrjað var mánadagin kl. 08.00 og í meðal gingu tey 10 fjallatoppar um dagin. Í dag endaðu hesir raskir næmingarnir uppi á Hólmskorafjall, sum var 55’indi tindur!

Facebook viðmerkingar