Prógv á Miðnámsskúlanum í Suðuroy 2020

Studentarnir, ið hava gingið á hugbreyt.

Aftast frá vinstru eru Eir Kilgour, Gudmundur Mortensen, Jógvan Groth Nielsen, Trygvi Kjærbo, Kári Kjærbæk og Sára B. Z. Magnussen. Fremst frá vinstru eru Edit Djurhuus, Barbara Hovsgarð, Rebekka M. Tausen, Monika Debess, Elma Næs Mortansdóttir, Rósa Mikkjalsdóttir Hammer og Gunnvá Enni.

Studentarnir, ið hava gingið á náttúrubreyt.

Aftast frá vinstru eru Bogi Davidsen, Jacki Sonwit, Simon G. Larsen, Kristian Virgar Michelsen, Andri E. T. Jacobsen og Tóri D. Poulsen. Í miðjuni frá vinstru eru Natasja Vilhelm, Bjarta Vestergaard, Halldis Michelsen, Sára Maria Johansen, Jóhanna Dam, Vár Elin Norðberg, Nikolina Hammer, Julia Naomi Mortesen og Rannvá Wiberg. Fremst frá vinstru eru Ashley Houslin, Rebekka L. Magnussen, Sigrun G. Jacobsen, Rakul Joensen, Kristin Petra Højsted, Eyð Jespersen og Rebekka Godtfred.

FHS næmingar

Frá vinstru á mynduni eru Jóhanna Maria Olsen, Hjalgrím Højgaard, Ólavur Jacobsen, Nevena Oros og Kamilla G. Sørensen. Rutt Jacobsen manglar á myndini.

Facebook viðmerkingar