Undirskriftirnar góðkendar

Undirskriftirnar hjá Framtakið fyri rættinum at velja kannabis endaliga góðkendar av Heilsu- og innlendismálaráðnum.

Heilsu- og innlendismálaráðið segði í einari fráboðan til Framtakið í dag, at nóg nógvar undirskriftir eru góðkendar til at stilla upp til komandi løgtingsval. Tað vil siga at Framtakið ferð at gera seg til reiðar at byrja valstríð, har høvuðs málið er at geva føroyskum sjúklingum atgongd til kannabis. Framtakið hopar sjálvandi ikki vera fyri mismuni í útvarpi, sjónvarpi og ymsu portalinum.og vantar líka nógva tíð og eksponering sum hinir etableraðu flokkarnir. Framtakið hevur ikki sama møguleika til upplýsing sum hinir flokkarnir, í fáa 4.8 milliónir krónur í stuðli frá landinum til politiska upplýsing. Framtakið fær ikki eitt oyra í stuðli frá landinum, so allur stuðul er kærkomin.

Framtakið fyri rættinum at velja kannabis

Facebook viðmerkingar