3 farmakonomnæmingar til Tjaldurs Apotek og 1 til Suðuroyar Apotek

Kundi tú hugsað tær eina fjølbroytta og læruríka útbúgving við serkunnleika innan ráðgeving og handfaring av heilivági?

So eru 3 lærupláss sum farmakonomur leys at søkja á Tjaldurs Apoteki og 1 lærupláss á Suðuroyar Apoteki. Farmakonomútbúgvingin tekur 3 ár og skiftir millum arbeiði á apotekinum og skúla á skeiðsdeplinum, Pharmakon, í Hillerød. Útbúgvingin telur 180 ECTS. Les meira á farmakonomuddannelsen.dk.

Útbúgvingin er fjøltáttað. Tú lærir m.a. um kroppin, heilivág, lóggávu, góðskustýring, samskifti og marknaðarføring.

Sum farmakonomnæmingur á apotekinum kemur tú at ráðgeva og leiðbeina viðskiftafólkum í sambandi við útflýggjan av heilivági og apoteksvørum. Harafturat kemur tú at veita tænastur til læknar, tannlæknar, djóralæknar, sjúkrahús, røktarheim og bústovnar.

Á apotekinum er okkara aðalmál altíð at veita bestu tænastuna. Stórur dentur verður lagdur á dagførda kunning og samskifti við viðskiftafólk. Hetta krevur, at tú sum útbúgvin farmakonomur støðugt verður førleikamentur.

Til farmakonomútbúgvingina krevst at tú:

  • ert røkin, væl skipað/ur og góðskutilvitað/ur
  • dámar nýggjar avbjóðingar
  • ert búgvin og tekur ábyrgd
  • hevur góð evni at samskifta bæði á føroyskum og donskum í skrift og talu
  • brennir fyri at veita góða tænastu og hevur áhuga í sølu
  • hevur góð samstarvsevni
  • hevur miðnámsprógv ella prógv sum heilsurøktari
  • ert væl fyri í støddfrøði og kt

Ynskið er, at tú byrjar sum hjálparfólk áðrenn summarfrítíðina. Lærutíðin byrjar 1. september 2019.

Eru spurningar um størvini á Tjaldurs Apoteki, ert tú vælkomin at skriva til Kristinu Ejdesgaard, deildarleiðara, á teldupostadressu kristina.ejdesgaard@apotek.fo ella ringja á tlf. 341100 og um starvið á Suðuroyar Apoteki, set teg í samband við Fríða Jensen, apotekara, á teldupostadressu  fridi.jensen@apotek.fo ella ring á tlf. 360300.

Umsókn saman við viðkomandi prógvi og cv skal sendast til input@input.fo í seinasta lagi mánadagin 11. mars 2019. Skriva “Farmakonomnæmingur á Tjaldurs Apoteki” ella ”Farmakonomnæmingur á Suðuroyar Apoteki” í yvirskriftina.

Sí nærri um Apotekið á www.apotek.fo

Facebook viðmerkingar