Heilsutúrur leygardagin í Vági

Heystfrítíðin lækkar móti endanum, og í Suðuroynni verður gjørdur ein frískligur morguntúrur leygarmorgunin.
Hesaferð er tað matstovan Garðslon, ið er vertur fyri heilsutúrinum. Túrurin byrjar við Garðslon kl. 11.00 hiðani tað verður gingið, súkkla ella runnið í 15minuttir, áðrenn tað so verður vent og leiðin løgd aftur til Garðslon, ið tá bjóðar frukt, vatn og kaffi, áðrenn drigið verður um eitt gávukort frá Garðslon. 
Hesir túrarnir hjá Hvistuni, ið hava verið á skrá 14 hvønn dag seinastu mánaðirnar, hava havt góða undirtøku, bæði av teimum ið vanliga eru við í Hvistuni, men eisini teimum sum við hesum hava sæð sær ein møguleika at koma út at røra seg saman við øðrum.
Eftir ætlan so halda túrararnir á til í desemburmánaði, tá ið tað verður enda við nissurenning og einum stórum drátti, millum øll sum hava luttikið í øllum heilsutúrunum hesa seinnu hálvuna av 2020.
Øll eru tí vælkomin við á túrin leygardagin kl. 11.00

Facebook viðmerkingar