Integratiónsguðstænasta – Integration Service

(English description below)

Ónsdagin 13. Septembur kl. 18.00 bjóða kirkjurnar í Suðuroy, saman við prestinum Patrick Conway de Neergaard, til integratiónsguðstænastu í Vágs kirkju. Hans Jacob Hjelm luttekur við sangi. Aftaná guðstænastuna verður nátturði og ein hugnaløta á Matstovuni Garðslon í Vági. Øll eru hjartaliga vælkomin, bæði føroyingar og tilflytarar.

Kirkjurnar í Suðuroy

English:

On Wednesday the 13th of September at 18.00, the churches of Suðuroy would like to invite everyone to an integration-service with the vicar Patrick Conway de Neergaard in the church of Vágur. Hans Jacob Hjelm will sing a few songs. After the service we would like to invite everyone to dinner and a get-together at Resturant Garðslon in Vágur. Everyone is welcome, both foreigners and local people.

The Churches of Suðuroy.

Facebook viðmerkingar